Kom langs in onze toonzaal: Margote 111, 9260 Wichelen

De historiek van een familiebedrijf

Over Redant

In 1970 startte Eric Redant, samen met zijn echtgenote Marie-Louise, een elektrozaak op te Wichelen. Wat begon met verkoop en herstelling van witgoed (wasmachines, droogkasten etc.), kleine huishoudelijke elektrische apparaten edm. in de winkel te Wichelen groeide met de jaren steeds verder uit.

Toen ook zoon Stefan besloot om, na zijn studies als elektriciën/koeltechnicus, in de zaak te stappen, werd geleidelijk aan de stap naar industriële koeltoepassingen (koelcellen, toonbanken, flessenkoelers etc.) evenals de installatie van airconditioning gemaakt. Dit zowel voor particulieren als bedrijven. Met de komst van de warmtepompsystemen was het een voor de hand liggende keuze om ook hier in mee te gaan.

Ondertussen is Redant Eric BVBA een gecertificeerd koeltechnisch familiebedrijf en kan u dankzij de bijkomende RESCERT (Renewable Energy Systems Certification) certificatie ook genieten van de premies van de Vlaamse overheid wanneer u voor ons kiest voor de installatie van uw warmtepomp.

Kortom, als familiebedrijf met meer dan 45 jaar ervaring, kan u rekenen op onze uitgebreide kennis en expertise in het vak en staan wij steeds klaar om u als klant de beste service te geven.